سلام خانم دکتر دخترم ۱۲ سال داره برای بار سوم پی یورد شده اما این بار بعد یه هفته دوباره پی یورد شدن آیا مشکلی دارن؟؟؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام . اوایل بلوغ و حتی تا دو سه سال به علت تنظیم نبودن هورمونها ، بی نظمی پریود وجود دارد و طبیعی است. با اینحال در صورت تکرار فواصل بسیار نزدیک پریود ، جهت تنظیم سیکل مراجعه بفرمایید. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

جراحی سرطان پروستات در چه مواقعی انجام میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سرگیجه چیست و چگونه درمان می شود؟

گرانولوم آنولار علائم، علل، تشخیص ودرمان

مقایسه هایفوتراپی و جراحی لیفت صورت

اقدامات لازم قبل از نمونه برداری یا بیوپسی پستان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ناخن و مراقبت از آن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

موارد قابل تشخیص توسط OPG دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چه زمانی برای آمیزش بهتر از سایر اوقات است

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]