سلام خانم دکتر خسته نباشید من امروز که سوم پریودیم بود بهتون مراجعه کردم برای آی وی اف گفتید دیره از ماه بعد باید شروع کنیم فقط میخواستم بپرسم چه روزی باید بیام واینکه من شوهر کارش طوریه که از اواخر اوردیبهشت تا آذر ماه هفته یک یا دوروز اصفهان هستند برای پروسه آی وی اف باید برای همه مراحل باشند؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام . روز اول و یا دوم قاعدگی مراجعه بفرمایید. فقط در روز تخمک گیری نیاز به حضور همسر هست. [1400-01-19]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

اختلالات صحبت کردن در انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

جراحی بوکال فت یا برداشتن چربی دهان چگونه انجام میشود؟

درمان قفل شدن انگشتان دست با روشهای سرپایی طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خطر مواد مخدر برای زن حامله

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

تشخیص سندرم تخمدان پلی کیستیک با سونوگرافی

در چه مواردی به متخصص پوست مراجعه کنیم؟

لیزر الکساندرایت؛ بروزترین دستگاه لیزر موی زائد

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

خدمات معاینه و ویزیت پزشک در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]