باسلام. تنبلی تخمدان دارم باداروباردارشدم الان یک سال دوباره اقدام به بارداری کردم باردارم نشدم قاعدگیم خیلی نامنظم چکارکنم باردارشم حتمابایدقرش پروژسترون بخورم تاقاعده شم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. جهت تنظیم سیکل و درمان تنبلی تخمدان تحت نظر فوق تخصص نازایی باشید تا بررسی های لازم انجام شود.در صورتیکه اضافه وزن دارید حتما اقدام کنید جهت کاهش وزن. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

نانوفت چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مفهوم اس پی اف در ضد آفتاب چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

پاسخ به 10 پرسش مهم درباره لیزر موی زائد

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کیست درموئید تخمدان چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

سونوگرافی بیوفیزیکال (NST) چه کاربردی دارد؟

جراحی رادیکال پروستات چه روشی است؟

عوارض لیزر موهای زائد اندام تناسلی

ماکولار آمیلوئیدوز چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

بی کربنات