سلام خانم دکتر من ۲۶ روز از انتقالم میگذره ولی متاسفانه لخته خون ازم خارج شد رفتم سونو داخلی انجام دادم ساک بود ولی جنین نبود بعد از سونو خونریزی داشتم احتمال داره اصلا قلب جنین تشکیل نشه و همن ساک هم با این خونریزی دفع شده باشه ؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. جهت تشخیص حاملگی پوچ و یا طبیعی سونوگرافی مجدد لازم است. [1399-12-17]

پاسخ سوال پزشکیسقط

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

پاک کردن تاتو خط چشم با لیزر کیوسوئیچ

ویتامین E برای فعالیت صحیح بخش های مختلفی از بدن مورد نیاز است

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تزریق فیلر بهترین روش از بین بردن خط لبخند

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

کنترل علائم و درمان بیماری پارکینسون

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (6

آنچه در مورد دندان مصنوعی باید بدانید

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

درمان های غیر دارویی و طب فیزیکی در سردرد تنشی

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

زگیل تناسلی چیست؟