سلام، من تو سربازی در اثر آفتاب سوختگی پوست صورتم تیره شده. چه راه هایی وجود داره برای اینکه به حالت قبل برگرده؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام در ابتدا باید همیشه به طور مرتب از کرم ضد آفتاب استفاده کنید برای مراقبت از پوست یکی از راه حلهایی که برای روشن کردن پوست به افراد پیشنهاد میشود درمان با لیزر است [1401-04-16]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

محاسبه سن بارداری و تاریخ زایمان با سونوگرافی

جراحی اصلاح پستان توبروس چیست و به چه علت انجام میشود؟

بهترین و سریع ترین راه از بین بردن لک قهوه ای صورت

طب سوزنی با لیزر و عوارض و امتیازات آن

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

اختلال نعوظ چیست؟

آزمایش اسپرم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تاثیر دستگاه های فانکشنال ارتودونسی در جلوگیری و درمان ناهنجاری های رشدی فک

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

برای تقویت مو مزوتراپی بهتر است یا پی آر پی؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان ریزش مو با فیناستراید

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]