با عرض سلام و خسته نباشید، یه سوال داشتم من در تصادف پیشانیم ضربه دیده که الان بعد از بهبود دچار لکه هایی شده، برا رفع آن باید چه کاری انجام دهم؟؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام پس معاینه میتوان در مورد لک ها نظر قطعی داد در صورتی که بافت آسیب ندیده باشد و تیرگی مربوط به بافت ها نباشد میتوان از روش های لیزر درمانی برای درمان اسکار زخم استفاده کرد [1401-04-16]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست اسکار

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آنزیم هیالورونیداز یا هیالاز برای تجزیه ژل هیالورونیک اسید

هر آنچه که باید در مورد کمردرد بدانید

خطوط ماریونت کجا قرار دارند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بیماری پوستی زونا چیست و روش های درمان آن کدام است؟

راه های بستن منافذ پوست

خواص هیالورونیک اسید برای پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

کمردرد و کار با کامپیوتر چه ارتباطی با هم دارند؟

آیا نمونه برداری یا بیوپسی پستان در منزل قابل انجام است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

ریزش مو در تابستان