سلام من کیست دارم ب انذازه ۳۶میلی متر قبلا چن میلی بزرگ بود خوردن قرص دزسپتیو کوچک شد شد۳۶بازم دو بسته دکتر داد ولی فایدع نکرد الان بهم مدروکسی پروژسترون نوشته سماه بخورم روزی دوتا ب مدت ده روز بعد استراحت یادم نمیاد چی گفتن چن روز بعد باز بخورم چی بخورم کیستم برع پیدا نمیشه این قرص اینجا فقط یع بستع پیدا کردم جایگزینش چی بگیرم امکان رفتن ب دکتر ندارم دوباره بخاطر محدودیت

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. از انواع قرصهای ضد بارداری می توانید استفاده کنید. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

سرطان کلیه چه بیماری است و چگونه درمان میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علت از بین رفتن چربی زیر پوست و درمان آن با پیوند چربی

گیاهان دارویی شادی آور کدامند ؟

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

آیا شستشوی صورت برای تمدید کرم ضد آفتاب لازم است؟

هیرفیلر بهتر است یا مزوتراپی؟

سیاهی پشت کمر نشانه چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

بهترین درمان گودی زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نوشیدنی ورزشی مخصوص ورزشکاران حرفه ای