باسلام ،من دخترم و 13 سال سن دارم . و جوش های سررسیاه خیلی دارم و واقعا خسته شدم ممنون میشم یه کرم یا یه صابون به من معرفی کنید که قطعی بلشه وجوش هام پاک بشه . فقط جوش سرسیاه دارم جوش سرسفید ندارم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام جوشهای سر سیاه در نتیجه ترشحات سبیوم محبوس شده در منافذ باز پوست ایجاد میشوند. این چربی ها باید از پوست خارج و سپس توسط لیزر ترشح چربی در پوست کنترل شود همچنین در کنار لیزر درمانی و پاکسازی مصرف داروی خوراکی باید صورت گیرد. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت پاکسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تزریق بوتاکس به پیشانی

انجام سابسیژن چه مزایایی دارد؟

دو رباط یا لیگامان مهم و آناتومی انواع رباط زانو

علائم وجود توده پستان چیست؟

جنسیت نوزاد خود را قبل از بارداری حدس بزنید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

سرخوردگی و لغزش مهره گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

پوسته پوسته شدن کنار ناخن

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ماینوکسیدیل و عوارض آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

کلاژن چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]