سلام دکتر عزیز وقت بخیر بنده تصادف کردم با ماشینم یک هفته قبل فقط پشت دستم از خوردشدن شیشه سانروف زخمی شد چون بنده به پانسمان و شستشو آشنایی دارم نرفتم دکتر چون ترسیدم چند جارو بخیه بزنن خداروشکر عفونت هم حواسم بود نکنه اما الان بشدت نگران جای زخم هستم چیکار کنم جاش نمونه چون میدونم باید جای زخم چرب باشه تا حالا با تتراسایکیلین چرب بوده اما الان که ترمیم شده و از عفونت گزشته دیگه چی بزنم روی دستم ممنون میشم راهنمایی کنید من در شهر نور هستم اصلا دکترای خوبی نداره

دکتر رامین مدرسی :

سلام از کرم ترمیم کننده اسکار استاتیک استفاده کنید [1401-04-11]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست مشاوره پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آخرین روش درمان کمردرد مزمن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عکس کولون ترانزیت تایم (ctt) چیست؟

بیماری Gout چیست؟؟

درمان آرتروز با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

چرا چربی شکم و پهلو از بین نمیرود؟؟

هایفوتراپی روشی غیر جراحی برای جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مزوتراپی صورت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

فواید انواع سبوس

راهکارهای شگفت انگیز برای جوانسازی پوست دست