با سلام من مرد و ۴۰ سالمه در۲۴ سالگی ریزش مو داشتم و تا دو سال قبل فینستراید یک میل مصرف میکردم ولی تقریبا ۶۰ تا ۷۰ درصد موی کف سر رو از دست دادم و هیچ مورد ارثی هم تقریبا نداریم برای ترمیم و پرپشتی مو هم خیلی از روغنهای گیاهی رو با جستجوی اینترنتی و عطاری تست کردم البته تقریبا تحقیق کردم به هرحال اخرش رسیدم به ماینوکسیدیل معمولی که دو ماه طبق دستورش مصرف کردم ولی بازم تاثیر چندانی نداشت .رفتم زولو هم گذاشتم که در حال دوره هستم ایا ماینوکسیدیل رو ادامه بدم و ضرر نداره ممنون

دکتر رامین مدرسی :

با سلام داروی ماینوکسیدیل یکی از بهترین روشها برای کنترل ریزش مو ها و رشد مجدد آنهاست. اما متاسفانه فرقی نمیکند که فرد مدت طولانی و یا مدت کمی از این دارو استفاده نماید در هر صورت پس از قطع دارو موها مجددا شروع به ریزش میکند . از این رو توصیه میشود در کنار مصرف داروی ماینوکسیدیل موها به وسیله روشهای کلینیکی مثل هیر فیلر ، پی آر پی و مزوتراپی که مواد مغذی مورد نیاز فولیکول مو را مستقیما به فولیکول مو میرساند استفاده شود تا موها از ریشه تقویت شده و دچار ریزش مجدد نشود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیمزوتراپی مو پی آر پی مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

اختلالات چشمی در بیماری های مربوط به تیروئید

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان ناباروری مردان با دارو

مشکلات جنسی در خانمها

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ورزش در ماه رمضان

بلفاروپلاستی پلک تحتانی چیست و چگونه انجام میشود؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه

الکترونیدلینگ صورت چیست ؟

تزریق بوتاکس، موثرترین روش درمان خط اخم