سوال :

سلام من یک ماه پیش مزونیدلینگ صورت انجام دادم. یک طرف صورتم به شدت ورم کرد و هنوز هم نسبت به طرف دیگرصورتم ورم دارد. میخواستم ببینم طبیعی است و به مرور زمان میرود یا اقدام خاصی لازم دارد؟


دکتر رامین مدرسی :

با سلام انجام میکرونیدلینگ ممکن است در روزهای اول به دلیل نفوذ سوزن در پوست باعث ایجاد تورم و قرمزی در پوست شود که با گذشت زمان بهبود یافته و از بین می رود. این تورم و قرمزی ممکن است در موارد خاصی تا بیش از دو هفته به طول بیانجامدممکن است پزشک درمانگر شما برای کاهش تورم داروهایی برای شما تجویز نماید [1400-03-20]


پاسخ سوال پزشکیجوانسازی پوست میکرونیدلینگ

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بازگرداندن موی ریش و سبیل با روشهای پیوند مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

بیماری ماکولار آمیلوئیدوز و درمان آن

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

قرص ال آرژنين چيست ؟

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نحوه استفاده از کرم تریامسینولون استوتاید

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

باید و نباید های خوراکی در یرقان

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

سیانوز ( کبودی ) در کودکان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

درمان زخم پوست سر

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]