سلام آقای دکتر من چی کار کنم بینی من کوچک هست ولی قوز خیلی کمی داره می خوام این قوز برطرف بشه چی کار کنم میشه به من کمک کنید لطفاً کمکم کنید.

دکتر رامین مدرسی :

با سلام یکی از روشهای غیر جراحی بسیار موثر و پر طرفدار برای رفع بد فرمی های بینی در افراد تزریق ژل هیالورونیک اسید است این درمان در مدت زمان کوتاهی و با نتیجه آنی انجام میگیرد [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیفیلر هیالورونیک اسید قوز بینی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تست های تشخیصی برای مردان نابارور

بوتاکس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تعداد جلسات مورد نیاز و ماندگاری لیزر لک صورت

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

روشهای موثر درمان سیاهی، تیرگی و گودی زیر و دور چشم

آزمایش ذخیره تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بیرون زدن شست پا

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عدم تقارن پلک بعد از عمل بلفاروپلاستی