سوال :

سلام خسته نباشید یه مدته که به خاطر شیر دهی و خواب خیلی کم در حد شبانه روز ۵ ساعت و درس خوندن دچار ریزش مو شدید شدم .حجم موهام در این مدت از نصف کمتر شده و کاملا کف سرم پیداست . درمانی داره؟ اگر ماینوکسیدیل استفاده کنم بعد از قطع دوباره میریزه؟


دکتر مریم ملکی :

سلام بعد از زایمان احتمال ریزش موی تلوژن افلوویوم وجود دارد ، در سایت دکتر ملکی این مورد را حستجو کنید و بخوانید ، معمولاً خودبخود خوب می‌شود ولی می‌توانید از نظر سایر علل ریزش نیز بررسی شوید. [1399-04-19]


پاسخ سوال پزشکیشیر خواب مو

تلفن : 36662224 - 031

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

مراحل سوگواری 1

[ 1393-10-20 ]شادی دادبین [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

ریزش مو پس از زایمان

[ 1390-11-23 ]دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

رابطه ی صبحانه باافزایش یا کاهش وزن

[ 1398-06-30 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

رفع چربی پوست سر

[ 1396-09-21 ]دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

پانچ صورت؛ بهترین روش درمان جای جوش عمیق

[ 1398-10-14 ]دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کاربردهای دستگاه آی پی ال (IPL)

[ 1390-12-14 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه در رمضان

[ 1392-05-05 ]دکتر حسین حاجیان فر [ دکتری تخصصی پژوهشی تغذیه ]

خارش بدن در دوران بارداری

[ 1396-03-05 ]دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

همه چیز درباره فیستول مقعد

[ 1395-12-01 ]دکتر زهرا سعادتی [ متخصص جراحی عمومی ]