سلام وقت به خير بعد از ١ ماه از جراحي ديسك گردن هنوز هر دو دستم بي حس هستش و درد داره به نظرتون علتش چي هست و بايد چي كار انجام بدم خيلي نگرانم ممنون ميشم راهنماييم كنيد 🙏

دکتر علی نقره کار :

سلام معمولا تا سه ماه بعد از عمل جراحی باز دیسک به دلیل التهاب این مشکلات وجود دارد باید موضوع را با پزشک جراح خود نیز مطرح بفرمایید [1401-01-14]

پاسخ سوال پزشکیجراحی باز بیرون زدگی دیسک دیسک گردن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

سائيدگي مفاصل

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان و توانبخشی فلج صورتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

فیبرو ادنوم پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کاشت خط ریش برای چه افرادی مناسب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیفت ابرو با نخ و تزریق بوتاکس

بیوفیدبک

یبوست و درمان آن

تغذیه ورزشکارا ن در ماه مبارک رمضا ن

عملکرد دستگاه کاویتاسون یا کویتیشن در درمان سلولیت