اسپرم صفردرمان دارد درصورتیکه درمان داشته باشد مدت چندسال ضحمند میشود

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. ابتدا باید نمونه برداری از بیضه توسط اورولوژیست انجام شود.اگر اسپرم در بیضه موجود باشد ، باروری با آی وی اف امکان پذیر است. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیاسپرم

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

عوامل موثر در ریزش مو

تست نعوظ شبانگاهی آلت یا ریجی اسکن چیست؟

ارکیت یا التهاب بیضه چیست؟

تاثیرات نه گانه بدشنوایی برکودکان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نحوه سفيد سازی بیکینی با ليزر اندولیفت چگونه است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پینه پا چیست؟ تفاوت میخچه و پینه

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

لیزر جای جوش و لک

رفع تیرگی اندام تناسلی بانوان با لیزر