سلام خسته نباشید من یه سقط داشتم تو شش هفته رفتم قلب تشکیل نشده بود از استرس زیاد افتادم جنینم خودش از بین رفت الان باز باردارم ۲۹ ای یو ای شدم بهترین زمان که استرس نگیرم برا تشکیل قلب چه موقع هست

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. هفته 6-7 بارداری جهت تشکیل قلب جنین ، سونوگرافی انجام دهید. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

مزوژل ضد لک چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

لیکن پلان چیست ؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

غربالگری پستان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اقدامات بعد از میومکتومی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان جراحی اکتروپیون یا برگشتگی پلک به خارج

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سردرد و بیماری های چشمی ـ 1

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

نکات ساده برای مراقبت از پستان ها