سلام دوبار تست بارداری دادم پشت سر هم و مثبت شد.والان هشت هفتم از اخرین پریودم .حالا که رفتم سونو دادم میگن نه ساک حاملگی در رحم داری نه جنین .گفتن دو هفته دیگه مجددا بیا سونو. حالا باید چکار کنم بالاخره من باردارم یا نه

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. باردار شدید . اما اینکه ساک بارداری داخل رحم تشکیل شده یا نه و ایا به سرانجام خواهد رسید یا نه با سونوگرافی مشخص خواهد شد. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

سیاهی پشت کمر نشانه چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

راهکاری های ترمیم بهتر زخم

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

جوانسازی و ترمیم پوست با لیزر فرکشنال CO2

هشت شایعه در مورد کمر درد

علت ایجاد لکه های پوستی در حاملگی

توده سینه به چه دلایلی ایجاد میشود؟

سلولیت چیست و چگونه درمان می شود؟

از علت و علائم تا درمان آسیب تاندون آشیل پا

تست نعوظ شبانگاهی آلت یا ریجی اسکن چیست

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]