سلام خسته نباشید من یکی دو سالی هستش که پشت گوش راستم یه جوش در اومده هر چند روز که خالیش میکنم بعد سه چهار روز دیگه دوباره پر میشه که دوباره خالیش میکنم اگه زود به زود تخلیه اش کنم چرک که خارج میشه ابدار هستش اما اگه هر چه مدت زمان تخلیه بیشتر باشه چرک سفت یه چرک سفید رنگی هم خارج میشه ازش که خیلی هم نیستش ولی الان یکی دو سالی هستش که درگیرش هستم

دکتر رامین مدرسی :

سلام برای رفع جوشهای کیستیک باید از روشهای دیگری غیر از تخلیه جوش استفاده کرد که بعد از معاینه پزشک پوست و مو راجع به آن تصمیم گیری میکند این روشها از لیزر تا برداشتن کیست ممکن است متنوع باشد [1401-04-11]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست کیست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

لیزر تاتو چه روشی است؟

مزایا و معایب کرم موبر صورت و بدن برای پوست

علت عرق سوز شدن و چگونگي پيشگيري و درمان آن

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

سرطان سينه در زنان و نقش فاکتورهاي محيطي در ايجاد آن

نقش فیبر در تغذیه ورزشکاران

تزریق بوتاکس پیشانی و دور چشم

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مصرف حبوبات باعث جلوگیری از بیماری های خطرناک

بیماری های مربوط به رشد پستان

تشخیص بیماریهای آقایان با سونوگرافی