سلام من با استرس کهیر میزنم و خیلی خارش دار و درد داره آیا کسی با استرس ترس کهیر میزند آیا راهی برای درمان هست

دکتر رامین مدرسی :

سلام بله کهیر عصبی یک واکنش بدن به استرس هست که در اثر افزایش هیستامین در بدن رخ میدهد با مراجعه به پزشک پوست ومو دریافت داروهای موضعی میتوان علائم کهیر عصبی را برطرف و کنترل کرد [1401-04-11]

پاسخ سوال پزشکیکهیر بیماریهای پوستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تاثیر مصرف روی برای پوست

چرا برنزه کردن باعث ایجاد اعتیادشدید می شود؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تفاوت حق و باطل

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

آیا محلول لامینین برای ریزش مو خوب است؟

آیا ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بیماری سالک را بیشتر بشناسیم

سونوگرافی لگن برای بررسی رحم و تخمدان ها

پنج راز زیبایی پوست در طب قدیم

اختلالات تشنجی ( صرع ) در بارداری