سلام آقای دکتر. راستش من خیلی بررسی کردم ولی هنوز متوجه نشدم که چه مقدار ضدآفتاب باید به پوست صورتم بزنم. داخل بروشور این محصولات اغلب گفته شده "مقدار 2.5 گرم برای صورت و گردن و پشت گوش ها". با توجه به اینکه من گردن و گوش هام با روسری پوشانده می شود، فقط برای قرص صورت چه مقدار ضدآفتاب باید بزنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای صورت باید یک بند انگشت از کرم ضد آفتاب بزنید [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

طب فیزیکی چیست و چه بیماری هایی را درمان می کند؟

8 کاربرد آر اف فرکشنال

علائم خار پاشنه پا چیست؟

پوکی استخوان و ضرورت انجام سنجش تراکم استخوان

روند شکل گیری سلولیت

خشكي پوست

عوارض جانبی مصرف مکمل های تستوسترون برای مردانی با سطح طبیعی هورمون

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

عوارض تزریق چربی