سلام آقای دکتر من بیماری ورسیکار دارم اندازه چند لکه روی دستم هست ومیخوام نیروی انتظامی ثبت نام کنم میخواستم بدونم این بیماری من باعث میشه که استخدام نکنندممنون میشم جواب بدهید

دکتر رامین مدرسی :

با سلام این بیماری جزء بیماری های قارچی است که خطری برای فرد مبتلا ایجاد نمیکند ، و درمان آن باید زیر نظر پزشک پوست انجام گیرد [1400-08-03]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

پوستی شاداب و جوان با ویتامین ها

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

صدای مفصل فک چگونه درمان می شود ؟

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

بهداشت جنسی زنان- عفونت باکتریایی واژن

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اختلال ارگاسم در زنان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان غذایی بیماری کولیت اولسری

ترس هاي طبيعي و لازمه دوران رشد کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

درمان خطوط و چین و چروک گردن با لیزر

در پیاده روی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟(2)

صدای مفصل

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]