سلام خسته نباشید من شنیده بودم که وازلین برای پوست صورت خوبه میخواستم بدونم اگه از وازلین برای صورتم استفاده کنم مشکلی پیش نمیاره؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام هر کس نوع پوست مخصوص به خودش را دارد. وازلین می‌تواند پوست دست، پا، آرنج، زانو یا هر نقطه خشک دیگری از بدن را نرم کرده یا حتی آسیب دیدگی‌ها را التیام ببخشد. اما هنگامی که بحث به پوست صورت می‌رسد، همه چیز عوض می‌شود.در واقع، پوست صورت با نواحی دیگر بدن متفاوت است. شاید شما هم تجربه کرده باشید که یک کرم مرطوب‌ کننده برای پوست دستتان معجزه کند، اما اصلاً به پوست صورتتان نسازد. بنابراین لازم است که همه ما برای انتخاب محصولات مرتبط با پوست صورت وسواس زیادی به خرج دهیم.به طور کلی، ما مصرف وازلین برای پوست صورت را توصیه نمی‌کنیم. چرا که از نفت تهیه شده و مالیدن مشتقات نفتی به صورت کار جالبی به نظر نمی‌رسد. اما استفاده از وازلین می‌تواند برای درمان بسیاری از مشکلات موقتی پوست مانند خشکی، اگزما، روزاسه ، چین و چروک‌های سطحی و … موثر باشد؛ به شرط اینکه پوست چرب یا مستعد جوش و آکنه نداشته باشید. چرا که وازلین به علت سنگین بودن می‌تواند موجب چرب‌تر شدن پوست شود یا حتی با مسدود کردن منافذ باز پوست ، بروز جوش و آکنه را به همراه داشته باشد و پوستتان را خراب کند. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست مشاوره پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تنبلی تخمدان در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان قطعی چاقی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

فیلر هیالورونیک اسید جوانساز است یا حجم دهنده؟

توصیه های بعد از عمل پروستات

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علت و درمان حساسیت پوستی

بررسی تاثیر درمان های سرطان پروستات بر عملکرد جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

عوارض جبران ناپذیر خودارضایی واقعیت دارد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

شستشوي صحيح صورت