salam khaste nabashid pedare man 60 sal dare gaddesh 170 vaznesh 65 kilo hododan 3 mahe ke zanoye paye rastesh dard mikone hengame rah raftan ham dardesh bishtar mishe be nazare shoma ellate dardesh chi mitone bashe lotfan mano baraye darmanesh rahnamayi konid mamnon

دکتر علی فرخانی :

درد زانوی ایشان با توجه به سن بیمار می تواند مربوط به آرتروز زانو باشد. جهت بررسی X-Ray توصیه می گردد. برای درمان می توان از روش های Magnet Therapy و لیزر پرتوان استفاده نمود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز زانو

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

اهداء جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

جراحی فک یا جراحی ارتوگناتیک چیست ؟ - بخش اول

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

نارسایی کلیه چیست؟

کاربرد پی آر پی چیست و چگونه انجام می شود ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

خطر افزایش ابتلا به سرطان پستان به منارک زودرس

آنچه در مورد جراحی لیفت ابرو باید بدانیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چطور از ایجاد جای جوش پیشگیری کنم؟

سندرم مفصل ساکروایلیاک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دلایل بوجود آمدن ترک پا