سلام خسته نباشید.من پسرم ۱۸سالمه پوستم چربه و مدام صورتم جوش میزنه.جوشا یجورین ک اول زیرپوستین بعد داخلش چرکی و رو پوستی میشن دردناک هم هستن. جاش هم میمونه .جدا از این روی بینی جوش سرسیاه هم هست بنظر شما چکار کنم رفع شه ژل یا کرم ضدجوش تاثیر داره؟ راهنماییم کنین ممنون

دکتر رامین مدرسی :

با سلام شما باید هرچه سریع تر تحت نظر پزشک درمان جوش را آغاز نمایید این درمان یک درمان چند مرحله‌ ای است که از پاکسازی پوست و مصرف داروی خوراکی و موضعی آغاز ز و با درمان با لیزر برای تعادل چربی پوست ادامه پیدا می کند و سپس با درمان با لیزر های پیشرفته ای مثل co2 فرکشنال جهت درمان جای جوش های صورت پایان می پذیرد [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 پاکسازی پوست اسکار آکنه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

مراقبت های پس از جراحی اپی کانتوپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

با لاخره درست میشه

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

ارتز و انواع کفی کفش طبی

تاثیر مزوتراپی در سلامت مو و رفع ریزش مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

میان چاقی و کم شنوایی چه ارتباطی وجود دارد؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لیپوفیلینگ چیست و چه کاربردی دارد؟

عوارض پوستی استفاده از قرص های چاقی

آرتروز زانو

لیزر درمانی در دوران شیردهی