سلام دکتر من ۲۰ عدد خال کوچک توی صورتم هست میخام بردارم .میخاستم ببینم ایا ممکنه برگردن . واینک روی گونه هام مقداری جای جوش هست میخاستم یه کرم خوب معرفی کنید واس از بین رفتنشون. من احساس میکنم صورتم کمی افتاب سوختگی داره 🤦‍♂️لطفا یه کرم خوب .با ضد افتاب معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم سلامت و تندرست باشید درپناه خدا😊

دکتر رامین مدرسی :

با سلام خالهای برداشته شده اگر صحیح برداشته شوند بازگشت ندارند و درمان جای جوش به وسیله کرم امکانپذیر نیست و باید از لیزر های پیشرفته مانند co2 استفاده شود . کرم های ضد آفتاب که spfبالای ۳۰ درصد و oil free باشند مناسب هستند [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

همه چیز درباره لیزر موهای زائد

مزوتراپی لاغری غبغب و بوکال فت

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

فیبرومیالژیا (درد منتشر عضلانی اسکلتی) چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سردرد ـ قسمت دوم

کلیه نعل اسبی یا فیوژن کلیه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

برای جوانسازی فیلر بهتر است یا بوتاکس؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آراف فرکشنال چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درباره لیزر فراکسل بیشتر بدانیم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

جراحی دیسک به روش بسته

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]