سلام آقای دکتر من دیسک کمردارم و دیسک برروی رگ سیاتیک هم فشار اورده بعدام ارای پیش متخصص ارتوپدی رفتم بهم دارو داد و یک آمپول تریام هگزال یک هفته پیش داخل کمرتزریق کردند ویکی دیگه هم دوروز پیش داخل کمر تزریق کردم الان ازدیروزبعدازظهر کمرم و کش پا تازانوومچ پا درد میکنه وبامسکن درداروم نمشه باید دوباره برم پیش پزشک یا از عوارض تزریق امپوله چون هفته پیش زدم امپول رو اینقدردرد مثل الان نداشتم

دکتر علی نقره کار :

بله تزریق داخل مطب در کمر برای دیسک کمر بسیار خطرناک است باید زیر دستگاه و تحت راهنمایی تصویربرداری انجام شود [1400-12-24]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر سیاتیک

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

تزریق بوتاکس برای لبخند زیبا تر

روشهای تصویر برداری تشخیص ناباروری در مردان

توصیه های عملی جهت کاهش خشکی پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد پرکننده (ژل) هیالورونیک اسید

موخوره؛ یکی از شایع ترین اختلالات مو

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

هایپرپرولاکتینمی یا پرولاکتین بالا چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

جراحی پف پلک بالا

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پاسخ برخی سوالات رایج درباره کاشت مو

هایفوتراپی چیست و نتایج آن چگونه است؟