سلام، پسری 22 ساله هستم، با اینکه پوست خیلی چربی دارم بروی پیشانیم چروک ایجاد شده(زیاد)، سیگار نمیکشم و هر روز ورزش هم میکنم، علتش چیه? چطور میتونم جلوگیری کنم? آیا راهی هست که چروکها رو از بین ببرم?

دکتر جمال الدین حسن زاده :

چروکپیشانی بیشتر در اثر انقباض عضلات این ناحیه ایجاد میشه و راه پیشگیری و درمان اون تزریق بوتاکس است. [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کنترل وزن در ورزشکاران

زاویه سازی صورت با تزریق چربی چگونه است؟

اختلالات روانی و طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

اس پی اف در ضد آفتاب

مراقبت های پوستی در هنگام شب

روش صحیح مسواک زدن ( بخش دوم )

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

لیزر co2 فرکشنال چیست؛ بررسی کاربرد

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علل ورم پا و اندام تحتانی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عفونت گوش شناگر چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]