سلام پدر‌من دو مرحله شیراز به خاطر کنسر پانکراس سلیاک بلاک شد ولی جواب نداد،چسبندگی روده هم کمی‌داره و مزانتریکشون هم توده داره به نظرتون امکان داره دکتر‌نتونسته باشه درست انجام‌بده ،به من گفتن کلیه عصب های شکمو از بین بردم ولی الان همونقدر درد داره

دکتر علی نقره کار :

با سلام لطفاً نام پزشکی که این کار را انجام داده است را بفرمایید تا با شناختی که از پزشکان درد دارم خدمتتان اطلاعات بهتری ارائه دهم در ضمن باید بلاک تشخیصی سلیاک در ابتدا انجام شود اگر درد بیمار کاهش یافت آنوقت عصب کشی و یا از بین بردن اعصاب سلیاکصورت پذیرد [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیروده عصب کشی

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

لیزر اربیوم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان ریزش مو با پی آر پی

درمان گودی زیر چشم با تزریق ژل

تبخال تناسلی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تاریخ طب سوزنی و پیشرفتهای جدید

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

آیا کم آبی باعث کمر درد (دیسک کمر) می شود؟

آشنایی با انواع روشهای غیر جراحی لیفت ابرو