با سلام من در ناحیه زیر ناف(نه خود دستگاه تناسلی) چیزی مانند جوش زیر پوستی میزنم ک بعضی وقتا بسیار بزرگتر از جوش معمولی و اندازه بند انگشت میشه که زیر پوسته و قرمز نیست مگه فشار بدمش تا یکی دو ماه هم میمونه بعد کمکم کوچیک و بعد از چند ماه از بین میره با کرم تتراسایکلین هم تغییری نمیکنه ک بهبودش سریعتر شه آیا این ممکنه چرک در بدنم باشه ک اینجوری نشون میده یا غده چربی ؟؟!!!

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

چرک در بدن نیست ولی امکان عفونت پوستی وجود دارد [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت متخصص پوست

تلفن : 91620100 - 031

معرفی بهترین مزوژل های جوانساز پوست

درباره بیماری صرع چه می دانید؟

آیا واژینیسموس قابل درمان است؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آرتروز چیست و چه علائمی دارد؟

لب هایی جذاب با لیفت لب

لوازم آرایشی و آكنه

اعزام آمبولانس تیپ A و B به هر نقطه از تهران و کرج

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مزوژل پروسترولین چیست؟

کلید سلامت قلب در سفره ما