سلام من 9 یا 10 این ماه باید پریود می شدم ولی اصلا‍‍ یادم نمی یاد که پریود شده ام یا نه ؟ حالا نمی دونم تا 9 و 10 این ماه هم صبر کنم یا اسنکه پیش دکتر بروم. (اگر دو ماه پریود نشده باشم ممکن است که مشکلی بدی برام ایجاد شده باشد. البته دو یا سه بار بی بی چک استفاده کردم و منفی بوده است)

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهترین کار در مواقع تاخیر پریودابتدا بررسی سوابق خودتان از نظر اقدام برای بارداری و در صورت نگرانی از بارداری انجام آزمایش خون بارداری است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کرم دور چشم مناسب سن شما

زردی در نوزادان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بکارگیری لیزرها چه تاثیری روی پوست دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

منافذ باز پوست و روش های درمانی آن

اصلاح قوز بینی با تزریق ژل

علت و درمان نازک شدن دیواره رحم

هر آنچه باید در مورد درمان تنگی کانال نخاعی بدانید

پاسخ به سوالات رایج در مورد نوار عصب و عضله

داروی ملوکسیکام چیست ؟