سلام خسته نباشید.دخترم ۸ماهشه موی سرش تا ۶ماهگی ریخت به جز پشت سر که باقی مانده وبقیه جاها موی جدید در امده است.موی پشت سر زبر وجنینی است وبقیه نرم ونازک حالا باید چه کارکنیم ؟میشود کل سر رو ماشین کرد تا دوباره یک دست دربیاید؟ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در اکثر موارد روند طبیعی است و جای نگرانی نداره .ماشین کردن سر هیچ تاثیری در چرخه رشد موها ندارد. برای اطمینان از طبیعی بودن به یک متخصص پوست یا متخصص کودکان مراجعه کنید تا از نزدیک معاینه کنند. [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جوانسازی با تزریق ژل

لیزر در دندانپزشکی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

راش پوستی چیست و انواع راش پوستی کدام است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تشخیص بزرگی پروستات یا سونوگرافی

تغییرات پوست در دوران بارداری

دستگاه تری مکس

وزوز گوش ضربانی چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عفونت کلیه چه علائم و عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نورالژی عصب سه قلو