سلام آقای دکتر وقتتون بخیر من روی ساق پاهام وپشت بازوم اپیلاسیون انجام دادم ولی باعث موی زیر پوستی وجوش شد والان جای اونها لک واسکار قهوه ای شده. الان سوالم اینه که آیا میشه روی این لک ها لیزر موهای زائد انجام داد؟ من میخوام هرچه زود تر لیزر رو شروع کنم ونمی تونم تا محو کاملشون صبر کنم ، باعث سوختگی که نمیشه؟ واینکه برای این لک ها کرم ضد اسکار لانبنا رو بهم پیشنهاد دادن نظر شما چیه؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام ساده ترین روش رفع لک های ناشی از جوش استفاده از پیلینگ پوست به وسیله میکرودرم ابریژن و اسکراب است این عمل لک ها را کم رنگ و لایه شاخی پوست را حذف میکند . در مورد استفاده از دستگاههای لیزر موهای زائد برای پوستهای لک دار و یا تیره از طول موج ND_yag استفاده میشود که ریسک سوختگی ندارد [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیپیلینگ میکرودرم ابریژن درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

جوش سرسیاه را درمان کنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای درمان میلیا یا کیست میلیوم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

معایب، مزایا، عوارض و نحوه تزریق ژل لب

مشاوره ژنتیک

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تفاوت بین کازئین و پروتئین(2)

تفاوت های مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رادیولوژی تخصصی فک، دهان و صورت در تهران

هیدروکینون چیست و چه تأثیری در درمان لک صورت دارد؟