سلام و عرض ادب، من در عمل بوكال فت اكثر افراد را ديدم كه صورتشون قرينه نيست بعد از عمل و خوب اين خيلى ناجور هست حتى در عملهايى كه توسط دكتر طورى انجام شده غير قرينه بودن كاملا به چشم ميخواد.آيا شما راهكارى براى قرينه سازى داريد؟ ممنونم

دکتر رامین مدرسی :

سلام به طور کلی صورت همه افراد دچار آسیمتری یا ناقرینگی است این ناقرینه بودن حتی پس از اعمال جراحی مثل بوکال فت جراحی رینو پلاستی لیفت شقیقه و یا بلفاروپلاستی وجود خواهد داشت پزشک نهایت سعی خود را برای بهتر شدن قرینگی صورت انجام میدهد اما با این وجود ممکن است آسیمتری اولیه باز هم مشخص باشد شاید به میزان کمتر [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیلیفتینگ بلفاروپلاستی رینوپلاستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

حاملگی غیر طبیعی خارج رحم

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تشخیص بیرون زدگی دیسک های گردنی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

خونریزی بعد از یائسگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان لک صورت با مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تومورهای فیلوئیدس چه هستند و علت بروز آنها چیست؟

میکرونیدلینگ چیست و چگونه کار میکند ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

دوران نقاهت بعد از عمل کوچک کردن سینه

کاربرد مزوتراپی در لاغری موضعی