سوال :

سلام خانمی میخواد پلکسر انجام بده برای غبغب ولی فشار خون داره و دیابت دیابتش عصبیه ولی انسولین استفاده نمیکنه قرص متفورمین و کاپتوپریل مصرف میکنه وتیروئیدم نداره میتونه پلاسما جت انجام بده مشکلی براش پیش نمیاد


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام پلکسر برای غبغب اصولا بی اثر است. [1399-10-24]


پاسخ سوال پزشکیپلکسر غبغب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031

آیا تزریق چربی زیر چشم دائمی است؟

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

مکمل های مورد نیاز در زنان باردار

[ 1396-03-16 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

استفاده ازماینوکسیدیل به عنوان درمان ریزش مو

[ 1395-04-27 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

آکنه رزاسه

[ 1396-08-14 ]دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

محدودیت غذایی در میگرن

[ 1396-01-30 ]پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

افزایش جریان خون با مصرف منظم 11 ماده غذایی

[ 1398-09-07 ]دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

ترمیم نقایص پوست صورت

[ 1391-02-20 ]دکتر گیلدا گیوه چی [ متخصص گوش، حلق و بینی ]

گرما و معضل بزرگ عرق سوز شدن

[ 1387-06-13 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

تنگی مجرای ادرار

[ 1399-05-28 ]دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

درمان انزال زودرس با طب سنتی ( قسمت دوم )

[ 1395-11-20 ]دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]