با سلام . من خانمي 30 ساله هستم كه حدود 2 ماه است عروسي كرده ايم و در هر بار نزديكي درد زيادي دارم (البته نزديكي با كاندوم انجام مي شود) . و آلت مردانه همسرم به قول خودش فقط قسمت كمي از آن وارد مهبل مي شود و بخاطر درد زيادي كه من دارم سعي بر ورود بيشتر نمي كند . . حال سئوالي كه براي من پيش آمده اين است : در هنگام نزديك چه اندازه از آلت مرد وارد مهبل شود ؟ و اينكه وجود اين گونه درد ها عادي است و به مرور زمان كم مي شود ؟ يا بايد به پزشك مراجعه كرد ؟ لطفا مرا راهنمايي كنيد.با تشكر از شما .

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به مطلب واژینیسموس در سایت مراجعه کنید. در صورت تحریک مناسب درد شما کاهش خواهید یافت. آلت مردانه می تواند تا دوسوم و بیشتر وارد واژن شود. برای مشاوره می توانید با شماره مشاوره حضوری در سایت تماس بگیرید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آشنایی با خصوصیات پوست خشک

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

هایفوتراپی غبغب بهترین راه از بین بردن غبغب بدون عمل جراحی

پیشگیری از اسکیزوفرنی - روش کاهش ریسک

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

سن مناسب لیفت لب

ترمیم شنوایی با تابش نور مادون قرمز به گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان منافذ باز صورت

علائم پیری پوست و راه های مقابله با آن