سلام من یک هفته پیش رفتم مسافرخونه شب خوابیدم صبح ک بیدارشدم صورتم و پشت گوشم خارش میکرد از پماد هیدروکوروژن استفاده کردم خوب نشدم کلا روکونه هم خارش می‌کنه هم سوزش شدید داره میشه بگین از وی استفاده کنم خوب بشم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام به علت مشابهت علائم بیماری های پوستی باید با مراجعه به پزشک متخصص پوست علائم از نزدیک برسی و از نظر ابتلا به نوعی از بیماری عفونت قارچی برسی شوید [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیقارچ بیماریهای پوستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

چه مواردی دوام ژل لب را کاهش می دهند؟

عوار ض جانبی داروهای ضد روانپریشی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

سوالات رایج کاشت مو

فیلر ژوویدرم چیست و تزریق این ژل چه اثراتی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سوندهای مجرای ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

رابطه ورزش و ایجاد آکنه ( جوش )

روشهای تشخیص سرطان سینه در مردان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

همه چیز در مورد آزمایش پروستات

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]