باسلامبعد از گذشت 8 روز از قاعدگی به دکتر رفتم-ازمایش خون دادم و حاملگی من مثبت بود-تاریخ آخرین قاعدگی من 19 اسفند ماه سال 90 بود-به گفته دکتر در تاریخ 28 اردیبهشت 91 من 5 هفته و سه روزم بود-در تاریخ 25اردیبهشت 91 برای سونوگرافی پیش دکتر رفتم-واسم سونو نوشت-اما سونوگرافی گفت 7 هفته و 6 روزت است و ضربان قلب شنیده نمی شود.آمپول بزن و سقطش کن-اما وقتی سونو به دکتر خودم نشون دادم گفت تو دیر حامله شدی و باید 10 روز دیگه یه سونو دیگه بدی-ایا ممکن ضربان قلب جنین دوباره شنیده بشه-ناگفته نماند به حساب خودم با محاسبه زمان تخمک گذاری و نزدیکیم 7هفته بودم که رفتم سونو-حالا خیلی نگرانم نمی دونم چی کار کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این تاخیر سن بارداری نسبت به سیکل قاعدگی شما مساله نگران کننده ای نیست. ولی با این حال بهترین کار تکرار آزمایش خون بارداری در فاصله 2 روز و بررسی از نظر افزایش مقدار هورمون بتا hcg و یا وسونوگرافی در هفته بعد است در صورتی که تا هفته بعد نیز قلب جنین مشاهده نشد باید به توصیه پزشکتان عمل کنید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیبارداری سونوگرافی جنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

رابطه جنسی پس از عمل لیزری دیسک کمر باید چطور باشد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

میکرودرم ابریژن

تفاوت عکس رادیولوژی ریه سالم و ناسالم

معافیت پزشکی بیماری های استخوانی و اسکلتی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ایا چروک پنجه کلاغی دور چشم قابل درمان است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روشهای درمان جای جوش

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آنچه در مورد جراحی لیفت ابرو باید بدانیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تست یورودینامیک چه مواردی می سنجد؟