سلام و خسته نباشید من حدود 2 ساله که درگیر جای قرمز جوش روی صورت هستم پمادهای زیر رو مصرف کردم : اکنالن-ترتینوئین-سیکالفیت اون-اکنومگا- چیزای دیگه خوب شده نسبت به قبل اما اونی که من میخوام نشده و هنوزم بعضی وقتا حساس میشه و قرمز میشه و کامل رفع نشده به صورت اسکار باقی مونده میخوام بدونم چه راهی خوبه براش با توجه به اینکه من استعداد قرمزیم بالاست و زخممام دیر خوب میشه و لک نمیشه و فقط قرمزه میکرودرم؟ آیا ژل استراتادرم میتونه موثر باشه ؟ خیلی ممنون میشم جواب بدید و راهنماییم کنید هزینش برام مهم نیست فقط میخوام یه جواب قطعی بگیرم و راحت بشم از شر خریدن چیزایدیگه و راحت باشم با پوستم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من بهترین راه لیزر ضد قرمزی است یا PDL یا IPL [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

روند شکل گیری سلولیت

گودی کف پا

علل ایجاد بیماری درماتیت سبوره

تزریق ژل لب ( هیالورونیک اسید)

شایع ترین لکه های پوستی

خواص تغذیه ای ماهی

سونوگرافی بیضه ها و آمادگی های لازم قبل از آن

تفاوت درمان چاقي و سلوليت

آیا لیزر لیپولیز در لاغری موثر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]