با سلام.1.روي پوست گونه داراي منافذ ريز هستم.بجز ليزر راه ديگري دارد اگر دارد لطفا معرفي بفرمائيد؟(پوست صورتم معمولي متمايل به چرب است و گاهي اوقات جوش ميزنه) 2.براي جوش ريز زير پوستي چه كرمي بايد استفاده كرد؟(صابون مورد استفاده ام تي تري است)

دکتر جمال الدین حسن زاده :

۱. کرمهای لایه بردار ، میکرودرم ابریژن و آر اف فرکشنال در این مورد بکار میره ۲.کرمهای لایه بردار مانند آداپالن [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیمنافذ باز پوست میکرودرم ابریژن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

شستشو و نگهداری از دندانهای مصنوعی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

مهمترین روشهای درمان استریا کدامند؟

چگونگی فریز اسپرم

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

برخی از روشهای لایه برداری پوست

عکس برداری رنگی از رحم یا هیستروسالپنگوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مزوتراپی زیر چشم چیست و چگونه انجام میشود؟

لزوم استفاده از بریس سومی پس از جراحی گردنی

مراقبتهای پوست چرب