پسر 30ساله هستم فیستول عمیق و پیچیده داشتم که مقعد رو از سه ناحیه درگیر کرده اقا احمدی جراحی کردن به علت احتمال بی اختیاری ستون گذاشتن و گفتن هر روز بکش.با تحمل درد نخ رو پاین میکشم ولی سه ماه هیچ پیشرفتی ندیدم. واسه عمل فیستول پیچیده غیر ستون راه دیگه هم هست یا ؟اخه دردش خیلی زیاده و از کار و زندگی موندم.شدیدا از قسمت باز شده ترشح بو دار خارج میشه. میشه راهنمایم کنی چیکار باید بکنم ؟ایا امکانش هست بدون عارضه وستون دوباره فیستول رو جراحی کنم؟ضمنا کلوسکوپی هستم کولیت دارم و از روده ام نمونه برداری کردن احتمالش هست فستولم به خاطر کولیت باشه و با دارو خوب شه و فستول خود به خود خوب بشه؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . آیا منظور از کولیت ، کولیت زخمی است ؟ در کولیت معمولی در موارد پیچیده بجز سِتُن راه دیگری وجود ندارد . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

دلیل گزگز و بی حسی دست و پا چیست؟

در جوانسازی پوست هایفوتراپی بهتر عمل می کند یا آر اف فرکشنال؟

ایزوترتینوئین شمشیر دو لبه

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

توصیه های ضروری در رفتار با کودک مبتلا به لکنت

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

میکرودرم ابریژن؛ لایه برداری غیرتهاجمی پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علایم کمبود ویتامین E را بشناسیم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بهترین مواد غذایی برای پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چگونه درد کمر را از درد کلیه تشخیص دهیم ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

گودی و سیاهی دور چشم و راهکارهای درمانی