باسلام خدمت آقای دکتر عزیز ازشهرستان مزاحم میشم مدتیست درگیری یک بیماری پوستی هستم پس از نمونه برداری از منطقه آسیب دیده گونه جواب نمونه برداری بیماری عفونی روزاسه نشون داده شدپس از ویزیت دکتر تحت درمان داروی پماد میترونیدازول وآنتی بیوتیک داکسی سایکلین رو تجویز نمودندحدود هشت ماه دارم مصرف میکنم ولی متاسفانه هنوز درگیر بیماری هستم وعلائم بهبودی کامل مشاهده نشدلطفا راهنمایی بفرمایید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بیماری روزاسه از جمله بیماریهای طول کشنده پوست است که پاسخ به درمان آن بسیار متفاوت است. ممکن است نیاز به تعویض داروهای شما باشد. از طرف دیگر شاید لازم باشد چند جلسه لیزر درمانی انجام بدهید. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

بوتاکس زیر بغل چقدر مؤثر است؟

راههای جلوگیری از سرطان چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا شکلات یک خوراکی ضد استرس است ؟

درمان زانوی پرانتزی در کودکان

نارسایی حاد کلیه چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علت درد سمت خارجی زانو

اختلالات كف لگن

تست نوار قلب یا الکتروکاردیوگرام در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

ترمیم تزریق چربی صورت