سلام اقای دکتر . من بعد از چند سال دیگه بدنم به فیناستراید مقاوم شده حتی یه مدتی روزی 10 میل فیناستراید خوردم ولی اثرش دیگه مثل سابق نیست . از هر دکتری پرسیدم گفته مقاومت به فیناستراید وجود نداره ولی برای من ثابت شده. ایا بیماران شما هم نظر منو دارن؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مقاومت به فیناستراید وجود ندارد ولی ممکن است پاسخ شما به فیناستراید مثل قبل نباشد. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

لیزر خط ریش مردان برای چه کسانی مناسب است؟

رتروگرید پیلوگرافی چیست ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سائيدگی مفصل ( آرتروز، استئو آرتريت )

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

همه چیز درباره رنگ مو - قسمت سوم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مکمل ها و غذاهای ورزشی

تعداد سونوگرافی ها در دوران بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیزر فراکسل چه تاثیری بر پوست دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

با عوارض سرطان مثانه آشنا شوید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]