سلام دكتر من حدود 3 ماهه از ماينوكسيديل2% براي ابروهام روزي دوبار استفاده ميكنم اخيرا لوسيون گياهي نلا هير كه باعث ميشه سبوره هاي ابروم كمتر بشه استفاده ميكنم الان ميخوام روزي يك نوبت ماينوكسيديل استفاده كنم يه نوبت اين لوسيون رو نظرتون درباره استفاده هم زمان با فاصله 12 ساعت از هم چيه اينم بگم از ماينوكسيديل زياد نتيجه نگرفتم اما به خاطر عوارضي كه قطع كردنش داره و باعث ريزش بيشتر ميشه نگران قطع كردنشم لطفا راهنمايي بفرماييد ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مصرف هر دو مشکلی ندارد.به مصرف ماینوکسیدیل ادامه دهید [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

اندازه طبیعی آلت تناسلی مردان چه قدر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

باکتری های مفید یا میکروبیوم

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

کم خوابی

درمان شپش سر با شامپوهای ضد شپش

اوزون تراپی روشی موثر برای درمان خار پاشنه

انواع وسایل و تجهیزات کمک حرکتی بیماران و معلولین

عوامل مرتبط با دردهای عصبی یا نوروپاتیک

توصیه هایی جهت درمان لاغری صورت