سلام دکتر. خسته نباشید. تویه خیلی از سایت ها دکتر ها دارویی به نام جنکسان ۱۲.۵ درصد یا ماینوکسدیل های بالای ۵ درصد پیشنهاد کردند. شما تایید می کنید؟ من کل خیابان آمادگاه رو گشتم پیدا نکردم. این دارو باید سفارش ساخت بدم به داروخانه یا هست جایی؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر علمی ماینوکسیدیل با درصد بالاتر از ۵ اثری بیشتری ندارد [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بیماریهای عفونی پوست و استخرهای شنا

الفبای طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

جلوگیری از سرطان با ورزش و تغذیه صحیح

جراحی کیفوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آیا زگیل تناسلی به طور قطعی درمان می شود؟

احتباس ادرار و انسداد مجاری ادراری، علل و درمان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

اثر تصاويرجنسی بر کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عملکرد و عوارض لیزر کیوسوئیچ

نکاتی برای پوست های مستعد آکنه و جوش