سلام و عرض ادب. دکتر مقاله شما در مورد لیزر برای درمان آکنه رو خوندم. من آکنه بسیار شدید دارم و حتما میخوام در کنار درمانهای دیگه از لیزر هم برای درمان جوشهام استفاده کنم. بدون توجه به هزینه به نظر شما کدوم از این لیزرها برای درمان آکنه بهترین نتیجه رو میده؟ بسیار ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به نوع ضایعات دارد ولی کلا IPL ,PDL خوب هستند [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

درمان تاول های پوستی خارش دار

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جوانسازی با آر اف فرکشنال

در چه مواردی از پیلینگ شیمیایی استفاده می شود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مقایسه درماپن و درمارول

درمان زانو درد با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

در مورد آزار و اذیت جنسی به کودکان و نوجوانان چه بگوییم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

سنجش تراکم استخوان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

رباط صلیبی مصنوعی بهتر است یا طبیعی؟