سلام وقت بخير آقاي دكتر عذر ميخوام من چند ماهي رو پيشاني تقريبا بين دو ابرو و بالاي ابرو يه لكه قهوه اي و بعضي مواقع مثلا بعد از حمام به رنگ قرمز بوجود اومده و مسئله مهم تر اينكه اين لكه دائما كم رنگ و پررنگ ميشه ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.در ضمن چند ماهي ميشه كه آزمايش خون كه انجام دادم كبد چرب هم دارم.با تشكر

دکتر رامین مدرسی :

با سلام عوامل مختلفی میتوانند روی میزان و کیفیت رنگدانه ها و سلولهای رنگدانه ساز تاثیر بگذارند و باعث تغییر رنگ پوست و ایجاد لکهای تیره صورت شوند که عبارتند از: بیماریها و اختلالات ارثی و ژنتیکی، بیماریهای سوخت وساز سلولی، بیماریهای هورمونی، بیماریهای التهابی، عفونتهای موضعی پوست، عوامل شیمیایی، داروها، علل تغذیه ای شامل کمبود ویتامینها و سوءتغذیه و بالاخره بدخیمیهای پوستی. تغییرات رنگ پوست در افراد یا ذاتی یا اکتسابی است که در نتیجه تماس با نور آفتاب ایجاد میشود. و هر فرد در صورت ابتلا باید از نظر هر یک از این عوامل توسط پزشک متخصص پوست برسی گردد [1401-03-17]

پاسخ سوال پزشکیلک مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

مزوتراپی لاغری غبغب و بوکال فت

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پرتو درمانی غدد لنفاوی

بیوگرافی دکتر سیف

رادیوگرافی لگن در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مراقبتهای دوران یائسگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پاک کردن تاتو با لیزر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

عمل لیزیک چشم برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیفت تمپورال ابرو و چشم یا لیفت شقیقه چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]