سلام من ۲۰سالمه وازوقتی یادمه هیچ نوع کرمی بهم نساخته ودکترم رفتم فایده نداره الانم دوباره رفتم دکتریه کرمه شب وروزداده ویه ضدآفتاسان سیف مخصوصه پوستهایه خشک وحساس وویتامین آولی صورتم هم قرمزمیشه وهم التهاب چیکارکنم دارم دیوونه میشم دکتر؟؟😔😔😔😔😔

دکتر رامین مدرسی :

با سلام در ابتدا باید از نظر وجود آلرژی و یا اگزما برسی شوید و در مرحله بعد ابتدا میتوان با استفاده از هیدرودرم پوست خشک را تا حدودی درمان و التیام بخشید و سپس به وسیله دستگاههای پیشرفته اولتراسوند اقدام به درمان عمقی اگزما نمود [1401-03-17]

پاسخ سوال پزشکیاگزما مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

پروتئین در تغذیه ورزشکاران

مشکلات نخاعی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

چگونه از پوست خود در برابر سرما محافظت کنیم؟

درمان عفونت گوش با کارهایی ساده در خانه

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لایه برداری و شادابی پوست

چگونه از کمر درد پیشگیری کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خواص هل برای بدن

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

رژیم غذایی در درمان میگرن

طبقه بندی نتایج ماموگرافی چگونه است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]