با عرض سلام خدمت دکتر عزیز.معذرت میخوام من دو جلسه میکرونیدیلینگ انجام دادم و روی پیشونی و چند جای دیگه صورتم سایه افتاده بار دوم که رفتم .قشنگ تا دو درجه پوستم تیره شده.ایا با انجام جلسات بعد میکرو ممکنه لک بره یا دیگه انجام ندم.کلا چه راه حلی داره.خواهش میکنم کمک کنیدچون خیلی دارم اذیت میشم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام موارد زیر باید بعد از انجام این عمل زیبایی رعایت شود:مصرف میوه هایی که خاصیت ترمیم کنندگی وبهبود جای زخم و التهاب دارند.عدم استفاده از داروهای ضد التهاب مانند ادویل و بروفن. (چرا که این داروها در روند بهبود اختلال وارد کرده و اجازه نمی دهند که روند بهبود به صورت طبیعی طی شود.) عدم انجام فعالیت هایی که باعث تعریق پوست می شوند.عدم حضور در در معرض آفتاب مستقیم در طولانی مدتاستفاده از کرم های ضد آفتاب حاوی زینکدست کاری نکردن پوست در روزهای اول عدم استفاده از محصولاتی که خاصیت اسیدی دارند ممکن است هر عمل زیبایی نیز مثل استفاده از داروها در کنار مزایایی که دارد عوارضی را برای شخص به همراه داشته باشد میکرونیدلینگ برای لک صورت ممکن است فرد را دچار عوارض زیر نماید که باید در صورت مشاهده ادامه جلسات قطع گردد.ادامه پیدا کردن قرمزی و تورم پوست در ناحیه درمان ایجاد انواع حساسیت های پوستی تیرگی پوست در صورتی که میزان فشار وارد شده مناسب نباشدالتهاب و ورم خفیف [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیمیکرونیدلینگ درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آموزش مسایل جنسی به کودکان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

پماد هیدروکینون چیست و چه تأثیری در درمان لک صورت دارد؟

توصیه هایی برای کاهش ورم پاها در طی بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جوش سرسیاه را درمان کنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت، درمان و نشانه های پیری زودرس پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

کرایوتراپی چگونه زگیل ها را از بین می برد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

شب ادراری در کودکان-قسمت دوم-درمان

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تاندونیت یا التهاب تاندون چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]