سلام خسته نباشید من واریس دارم در قسمت ران و پشت زانو!رگ ها زیاد قرمز نیستن و رنگ تیره ای دارند کلا فکر کنم ارثی باشه چون خواهر و خاله هام هم دارند

دکتر رامین مدرسی :

با سلام شیوه های درمانی مختلفی برای واریس پا وجود دارد از جمله : درمان با لیزر، استفاده از امواج رادیوفرکانسی و یا حتی عمل جراحی. با توجه به نوع واریس، هر یک از این روش ها انتخاب می شود. در برخی مواقع هم با اندکی استراحت و به روش های خانگی قابل درمان است. این که برای شما واریس پا چگونه درمان میشود و کدام یک از روش ها را انتخاب کنید؛ مستلزم این است که به پزشک خوب مراجعه نمایید. شما می توانید با مراجعه به کلینیک قلب و عروق و یا کلینیک پوست که در آن متخصص قلب و عروق مشغول به درمان واریس است مراجعه نمایید. [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

پتشی؛ از علل و علائم تا درمان

رفع خطوط پنجه کلاغی دور چشم با تزریق بوتاکس

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

قرص سیلدنافیل بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

توانبخشی ارتوپدی چیست و چه کاربردی دارد؟

سونوتراپی چیست؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بی خوابی

وسواس

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

اعتماد به نفس پائین و روشهای ابراز وجود: قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

علت انجام سونوگرافی بیضه چیست؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]