سلام ببخشید من ۲۰سالمه وقتی بچه بودم روی کمرم و پا و دستمو پشه نیش زده بود و من خاروندم ب صورتی ک الان لک افتاده چ راحلی دارید برای بهیود سریع و قطعی این لک های قهوه ای؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام از راهکارهای از بین بردن لک های باقی مانده از اثرات نیش حشرات و یا جوش ها اسکراب پوست با دستگاه میکرودرم ابریژن و یا روش وکیوم اسکراب است در صورتی که لک ها مقاوم باشند مرحله بعدی استفاده از لیزر co2 فرکشنال است . [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 میکرودرم ابریژن درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

علت علائم عوارض و روشهای درمان انسداد کلیه

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بهترین روشهای درمان گوشت اضافه

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لکنت و روشهای درمان آن

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

زاویه دار کردن صورت با تزریق ژل چگونه انجام می شود؟

از کجا بفهمیم ریزش مو هورمونی است؟

علت ریزش ابرو چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

سندرم کم پارتمان چیست؟

کربوهیدرات ها